Erdbewegung-Osteuropa

A fost semnat contractul pentru DN 28B, Targu Frumos – Botosani

A fost semnat contractul pentru proiectarea și execuția DN 28B Târgu Frumos – Botoșani. Valoarea contractului este de peste 55 milioane de euro, respectiv 267.309.612 lei, fără TVA.

Finanțarea este asigurată din fonduri europene nerambursabile.

Operatorul economic care va realiza execuția contractului de lucrări este Asocierea Aqua Parc SRL – Mavgo Holding SRL – Vahostav – SK a.s. – Trameco SA.

În conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestui contract este:

* 5 luni – Perioada de Proiectare, care include aprobarea de către Beneficiar a Proiectului Tehnic și a Detaliilor de Execuție, precum și obținerea Autorizației de Construire

* 24 luni Perioada de Execuție, care începe de la momentul finalizării perioadei de proiectare și obținerii Autorizației de Construire.

Perioada de garanție a lucrărilor ofertată de Asocierea declarată câștigătoare este de 96 luni.

Perioada de garanție începe de la momentul aprobării de către Beneficiar a Procesului Verbal de Recepție la Terminarea Lucrărilor și se termină la momentul aprobării de către Beneficiar a Procesului Verbal de Recepție Finală.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru drumul naţional 28B, Târgu Frumos-Botoşani, în lungime de 71,512 kilometri.

 

 

 

Citiți și:

Cat costa un abonament pentru lucrari de mentenanta a instalatiilor

Constructii cu peste 50 mii mp sc vor fi desfiintate

Expansiunea marilor retele de retail continua cu trei noi unitati in provincie

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2020

Sus
Translate »