Oferte locuri de munca top

Un nou centru logistic langa Bucuresti

Un nou centru logistic  va fi dezvoltat langa Bucuresti, in comuna Dragomirești Vale, de catre compania de retail Altex Romania.

Pe un teren cu suprafața de 15,2 hectare urmează să fie realizat un hub logistic, cu o investiție totală de peste 37 milioane de euro.

Proiectul prevede construirea a două clădiri principale de depozitare, ce vor avea circa  90.000 mp suprafață totală și 46.000 mp platforme logistice externe.

Proiectarea si construirea urmează să fie realizate de GSE Romania.

Prima etapa a proiectului va fi finanțată în proporție de 80% de EximBank și este prevăzut să fie finalizată în trimestrul I al anului viitor, se arată într-un comunicat comun al băncii şi al companiei. Etapa a doua a proiectului va fi dezvoltată anul viitor și presupune o investiție de 15 milioane de euro pentru care Altex Romania caută finanțare.

“Noul centru logistic va cumula activitatea care astăzi se desfășoară în patru depozite. Această investiție reduce costurile operaționale” a spus Dan Ostahie, CEO Altex Romania.

Noul centru logistic va fi deservit de 60 de căi de acces, iar cele patru lifturi de ultimă generaţie, fiecare cu o capacitate de 1,7 tone, vor deservi zona de E-commerce.

 

 

Citiți și:

Un mare ansamblu imobiliar din Bucuresti va obtine autorizatia de construire

Cine lupta pentru proiectarea unui drum de peste 22 km

Peste 21 mil de euro, investitii pentru unitati de invatamant

In ce stadiu este proiectul conductei de transport gaze din Marea Neagra

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.7/oct 2018

01

Sus
Translate »