Oferte locuri de munca top

Arbo Residence: apartamente moderne langa padurea Mogosoaia

Situat în apropierea pădurii Mogoșoia de lângă București, proiectul Arbo Residence a prins contur urmând ca noile apartamente să fie livrate anul viitor.

Pentru ca locatarii să beneficieze de priveliști cât mai ample, blocurile sunt realizate pe trepte de înălțime, pornind de la Parter + 2 Etaje și ajunând la un maxim de Parter + 11 Etaje.

Blocurile din prima etapă de dezvoltare a ansamblului Arbo Residence au în prezent structura integral finalizată. Acestea au închiderile făcute cu cărămidă.

În ceea ce privește stadiul actual al lucrărilor, Bogdan Săndulescu, manager de proiect, ne-a spus că tencuiala interioară este realizată în procent de 70%, iar tâmplăria este montată cam 35%. Au avansat și lucrările pentru realizarea compartimentărilor interioare, ajungând în prezent la circa 30%.

Instalațiile electrice interioare sunt realizate în proporție de 15%. În același timp hidroizolațiile teraselor sunt făcute în proportie de 20%

În prima etapă de dezvoltare a ansamblului sunt construite zece scări de bloc în care vor fi 312 apartamente. Astfel, vor fi de la studiouri până la apartamente pe două etaje, cu trei sau patru camere. Suprafețele lor pornesc de la 42 mp utili, până 248 mp utili pentru apartamentele duplex de patru camere. Toate apartamentele vor fi decomandate și vor avea încălzire în pardoseală. În plus, noile locuințe vor avea balcoane sau terase cu suprafețe mari.

Arbo Residence este construit de două renumite societăți românești, cu multă experiență în construcții civile și industriale: Constructii Erbașu SA și Concelex SRL

Prețurile apartamentelor din ansamblul Arbo Residence pornesc de la circa 40.000 de euro pentru un studio și ajung la 190.000 euro fără TVA, pentru un apartament duplex cu patru camere. Prețul mediu este în jur de 1000 euro/ metru pătrat util. În principiu, pentru plata unui avans mai mare pot fi negociate reduceri la prețurile de vânzare.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2020

Sus
Translate »