Oferte locuri de munca top

Au fost reluate licitatiile pentru lucrari de aproape 600 mil euro

Trei mari proiecte rutiere reintră în licitație după ce a fost ridicată suspedarea procedurii de achiziție publică. Acesta întrucât CNAIR a publicat răspunsurile pentru clarificările adresate de către operatorii economici, până la primul termen limită din cadrul documentației de atribuire.

În primul rând, este vorba despre contractul ce are ca obiectiv Proiectare și Execuție „Varianta de Ocolire Galați”.

Odată cu ridicarea suspendării procedurii, a fost acordat un nou termen limită de depunere al ofertelor până la data de 24 februarie 2020.

CNAIR menționează că operatorii economici interesați de participarea la această procedură de achiziție publică au dreptul de a adresa noi solicitări de clarificare până la ultimul termen menționat în cadrul documentatiei de atribuire (21 de zile înainte de termenul limită de depunere al ofertelor).

Valoarea estimată a procedurii este de 899.555.992 lei fără TVA

Durata contractului este de 54 luni și cuprinde: 12 luni perioada de proiectare și 42 luni perioada de execuție a lucrărilor.

Finanțarea proiectării și execuției Variantei de Ocolire Galați în lungime de 33,6 km se va face din fonduri POIM.

Totodată, a fost reluată licitația pentru proiectarea și execuția Tronsonului 3 și 4 al Drumului Expres Craiova – Pitești.

Noul termen limită de depunere al ofertelor este până la data 5 februarie 2020 pentru tronsonul 3 și 24 februarie 2020 pentru tronsonul 4.

Tronsonul 3 are o lungime de 31,75 km va fi construit între km 57+550 și km 89+300 și va fi cuprins între intersecția cu DN 65, în apropierea municipiului Slatina și limita dintre județele Olt și Argeș, Tronsonul 3 al drumului expres Craiova-Pitești va tranzita teritoriile localităților Valea Mare, Priseaca, Scornicesti, Optași, Tatulești, Colonești.

Valoarea estimată a procedurii este de 999.410.536 lei fără TVA.

Durata contractului este de 36 luni și cuprinde: 12 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție a lucrărilor.

În cazul licitației pentru tronsonul 4, pentru noile solicitări de clarificare ce pot fi adresate, CNAIR SA va răspunde la aceste solicitări, precum și la cele adresate deja de operatorii economici ulterior primului termen limită menționat în documentația de atribuire, cu respectarea termenului de 12 zile înainte de termenul limită de depunere al ofertelor.

Valoarea estimată a procedurii pentru tronsonul 4 este de 909.669.122 lei fără TVA.

Durata contractului este de 36 luni și cuprinde 12 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție a lucrărilor.

Tronsonul 4 are o lungime de 31,81 km ( km 89+300 – km 121+115), va fi construit între limita administrativă dintre județele Olt si Argeș și intersectia cu autostrada 1 București – Pitești și va tranzita teritoriile localităților Lunca Corbului, Albota, Costești, Bradu, Suseni, Oarja.

 

 

 

Citiți și:

Noi cladiri de birouri au primit autorizatia de construire

Extinderea unui centru logistic va costa circa 5 mil euro

Cum merg vanzarile in cadrul unui proiect ce va cuprinde peste 600 apartamente

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus
Translate »