Oferte locuri de munca top

Autorizatii de executie, obtinute online

Fără nici un fel de interacțiune cu ghișeul primăriei pot fi obținute autorizații de execuție pentru lucrări de branșamente și racorduri. Acest lucru se întâmplă la Galați. Primăria municipiului Galați a dezvoltat o extensie a site-ului său prin care se poate obține în format electronic autorizația

Practic, solicitantul completează electronic formularul Cerere pentru emiterea Autorizației de execuție și atașează documentele aferente. În urma analizării conformității documentelor, se eliberează Autorizația de execuție, semnată electronic. Aceasta este valabilă pe o perioadă de 3 luni, termen în care este obligatoriu să se execute lucrarea. Autorizația se va remite solicitantului în format electronic, prin intermediul aplicației. Lucrarea se poate executa numai după completarea formularului Anunțului de începere a lucrărilor, depus tot prin intermediul aplicației, cu 5 zile înainte de data la care se intenționează desfășurarea lucrărilor.

La finalizarea lucrărilor se solicită recepția, prin completarea formularului Cerere de recepție a lucrărilor, formular ce este disponibil pe aplicație.

În urma efectuării recepției de către reprezentantul serviciului de specialitate se eliberează procesul verbal de recepție, ce se remite solicitantului, de asemenea în formă electronică, prin intermediul aplicației.

Reamintim că de curând Primăria municipiului Galați a emis și primul certificat de urbanism în format ”sută la sută digital”.

 

 

 

Citiți și:

Centru comercial si locuinte colective, in aprobare in provincie

Cladire mixta cu 13 niveluri, in pregatire in provincie

Noi ansambluri rezidentiale, proiecte ale unor investitori locali

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2020

 

Sus
Translate »