Oferte locuri de munca top

Baza sportiva nautica din Herastrau va fi modernizata

Proiectul pentru reabilitarea bazei sportive nautice din cel mai frumos parc al Bucureștiului, și anume Herăstrău, este în curs de pregătire. Mai precis, proiectul parcurge în prezent etapele finale înaintea obținerii autorizației de construire.

Proiectul este derulat de Administraţia de Lacuri, Parcuri şi Agrement (ALPAB). Domnul Mihai Constantin Sandulescu, șef al Serviciului Tehnic ALPAB, responsabil de proiect, ne-a confirmat că se vor face lucrări în zonă, dar a evitat să  ne ofere mai multe detalii.

Lucrările se vor desfășura pe Soseaua Nordului, nr. 7- 9, în Parcul Herăstru, adică una dintre cele mai căutate zone pentru construcția de terase și restaurante pe malul lacului Herăstrău.

În urmă cu un an, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat darea în folosință gratuită, pe o perioada de 10 ani în favoarea Clubului Sportiv Municipal București a imobilului (teren și construcție), compus din construcții în suprafață construită totală de aproximativ 326 mp și teren aferent de 1244 mp (teren liber 1186  mp și alee acces 58 mp), secțiune din Parcul Herastrau, situat în București, șos. Nordului, nr. 7-9, sector 1, pentru activități exclusiv sportive. Predarea – primirea terenului s-a făcut între ALPAB și Clubul Sportiv Municipal București, pe o perioada de 10 ani.

 

 

Revista – Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia iul-aug 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

Newsletter – Primesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus
Translate »