Oferte locuri de munca top

Bazinul acoperit de inot de la Gaesti va fi gata in iarna

După obiectivul de investiții realizat în localitatea Titu, într-un alt oraș din Dâmbovița, la Găeşti, se construieşte cel de-al doilea bazin de înot didactic din judeţ, investiţia fiind finanţată de Compania Naţională de Investiţii (CNI), în cadrul subprogramului ”Bazine de înot”.

“A fost finalizată structura de beton, iar acum lucrăm la compartimentările interioare, la finisajele exterioare și șarpanta de lemn”, ne-a precizat ing. Mircea Toader, responsabil tehnic cu execuția din partea antreprenorului general al lucrărilor, compania Construcţii Erbaşu SA.

Proiectul cuprinde o sală de sport multifuncțională, bazin de înot, terenuri de sport în aer liber (de fotbal, handbal, volei, baschet, tenis de câmp etc.), zone de agrement, spații comerciale și locuri de parcare. Clădirea va avea o suprafaţă construită de 840 de metri pătrați.

“Este vorba despre un proiect standard de construcţii, fără particularităţi speciale de ordin tehnic. De aceea, nu a fost nevoie nici de suplimentarea echipelor de muncitori. Acum pe șantier lucrează circa 30 de oameni”, a mai spus Mircea Toader.

Obiectivul este edificat pe strada Tudor Vladimirescu nr. 2C, la Grupul Şcolar Agricol „Dr. C. Angelescu”, pe terenul cedat de Primăria Oraşului Găeşti către CNI.

Pentru lucrările de racordare la utilităţi: curent electric, apă, canalizare, reţea de gaze, necesare funcţionării bazinului de înot, Primăria oraşului Găeşti și Consiliul local au decis asigurarea finanţării din bugetul local.

Lucrările sunt în grafic şi urmează să fie finalizate în iarnă.

Societatea Construcții Erbașu SA are experiență în domeniul realizării de bazine de înot. Printre proiectele de acest tip, finalizate sau în curs de finalizare, se numără Bazinul Olimpic “Tolea Grințescu” – Clubul Sportiv Dinamo, Bazinul de înot și polo din Focșani, județul Vrancea, Bazinul de înot și polo – Clubul Sportiv Steaua București și Bazinul de înot didactic din Călărași.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/ iul-aug 2019

Sus
Translate »