Oferte locuri de munca top

Cadastru pentru aproape 1,6 mil ha, in licitatie

Aproape 1,6 milioane de hectare vor face obiectul contractului de înregistrare sistematică lansat astăzi în licitație publică de către ANCPI.

Urmează să fie achiziționate serviciile de înregistrare sistematică a imobilelor din 261 de unități administrativ-teritoriale (UAT), din 35 de județe.

Procedura de achiziție publică se desfășoară pe loturi, fiecare comună reprezentând un lot. Suprafața totală estimată a comunelor aferente celor 261 de loturi este de 1.587.138 de hectare.

Procedura va fi finalizată cu încheierea de contracte multianuale/lot, pentru o perioadă de 24 de luni. Valoarea totală estimată este de 299.713.704 de lei (fără TVA).

La licitație pot depune oferte operatori economici din țară sau din străinătate, care îndeplinesc cerințele solicitate de ANCPI. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 15 septembrie 2020.

Lucrările de cadastru general sunt finanțate prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 (POR).

În luna iunie, ANCPI a mai lansat o procedură de licitație pentru înregistrarea sistematică a imobilelor din 246 de UAT-uri, finanțarea fiind asigurată tot din fonduri europene, prin POR.

 

 

 

 

Citiți și:

Un complex hotelier dintr-o cunoscuta statiune va fi modernizat

Avanseaza pregatirile pentru dezvoltarea unei cladiri cu locuinte de lux

O noua statie de betoane, in provincie

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2020

Sus
Translate »