Oferte locuri de munca top

Care sunt cele 274 de blocuri din Sectorul 6 ce vor fi reabilitate termic?

Un număr de 274 de blocuri din Sectorul 6 al Municipiului București au fost cuprinse în programul de reabilitare termică. Listele sunt atașate mai jos.

Prima listă cuprinde un număr de 74 de imobile ce urmează să fie reabilitate termic. Lucrările de reabilitare termică a celor 74 de blocuri sunt cofinanțate din bugetul local. Proiectele au trecut de stadiul evaluării tehnice și se află în stadiul evaluării financiare.

A doua listă, cu 200 de imobile, a fost transmisă Primăriei Municipiului București, cu care Primăria Sectorul 6 a stabilit un parteneriat în vederea reabilitării termice.

Proiectanții din cadrul acestui proiect sunt MC General Construct Engineering SRL, Conrete&Design Solutions SRL, Euro Building Ideea SRL, Total Road SRL, Quadratum Architecture SRL, Sphera Design&Construction Company SRL și Total Design Engineering SRL.

Programul Naţional de Reabilitare Termică se adresează asociaţiilor de proprietari care doresc să crească performanţa energetică a blocurilor de locuinţe construite pe baza unui proiect elaborat până în anul 1990, indiferent de sistemul de încalzire al acestora.

Asociaţia de locatari plăteşte 20% din costul total al lucrărilor de reabilitare. Restul de 80% este asigurat de la bugetul de stat şi cel local.
Procentul de 20% din totalul lucrării de reabilitare se împarte între toţi proprietarii, fiecăruia revenindu-i o cotă parte în funcţie de cota parte indiviză ce revine fiecărui proprietar.
În cazul în care asociaţia, unul sau mai mulţi proprietari nu îşi pot achita partea ce le revine, primăria locală poate prelua parţial sau integral costurile şi poate decide modul în care se va recupera ulterior suma de bani.

 

Descărcați aici listele cu blocurile ce urmează să fie reabilitate termic:

 

 

 

Citiți și:

Cooperare institutionala pentru investitii intr-un mare obiectiv

Iluminat cu LED la trecerile de pietoni

Viitoare baza sportiva, in apropierea Bucurestiului

 

 

 

 Cititi revista ARENA Constructiilor nr 2/ aprilie 2018cop-1-mare

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 1/martie 2018

ac1-mare

 

2 Comentarii

  1. Cristian said:

    Nu zice nimeni nimic de inceperea lucrarilor… se asteapta iarna…

Sus
Translate »