Oferte locuri de munca top

Casa Verde Fotovoltaice: peste 5 mii de dosare acceptate, in prima etapa

A fost publicată prima listă cu dosarele acceptate în programul Casa Verde – panouri fotovoltaice. Aceasta cuprinde peste 5.300 de dosare acceptate din cele peste 7.600 de dosare evaluate în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională.

”La preluarea mandatului, am găsit acest program blocat, aplicația informatică nu funcționa în parametri optimi și am luat toate măsurile pentru reluarea de urgență a acestuia,  atât de așteptat de români”, a declarat președintele AFM, Mihail-Dan Dojană.

În continuare, vor fi analizate într-un ritm accelerat dosarele beneficiarilor și vor fi publicate noi liste la intervale regulate. Lista dosarelor respinse din numărul celor evaluate va fi publicată în cursul acestei săptămâni.

De asemenea, până la finalul lunii aprilie va fi finalizată evaluarea tuturor celor 26.000 de dosare depuse în cadrul programului.

 

 

 

Citiți și:

Norme pentru racordarea, bransarea la retelele din Bucuresti

Distribuitorii de materiale de constructii, in dificultate din cauza pandemiei de coronavirus

Proiectele imobiliare ale unor dezvoltatori straini continua

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/martie 2020

 

 

 

 

 

 

Sus
Translate »