Erdbewegung-Osteuropa

Cate apartamente urmeaza sa construiasca Impact  

Dezvoltatorul imobiliari, Impact Developer & Contractor SA și-a anunțat investitorii de la Bursa de Valori că va continua viitoarele etape din cadrul celor două proiecte din Capitală și că pregătește două noi proiecte rezidențiale ce cumulează circa 2.000 apartamente. În plus, este în căutarea unor terenuri din București sau alte orașe cum ar fi Cluj Napoca sau Timișoara.

Unul dintre proiectele demarate în Capitală este Luxuria Domenii Residence, dezvoltat pe o suprafață de 2,25 hectare. În cadrul acestuia este prevăzută finalizarea a 232 apartamente în trimestrul IV al anului 2019, 268 apartamente în trimestrul III al anului 2020 și 130 apartamente în a doua jumătate a anului 2021.

Pentru a doua fază a acestui proiect a fost semnat contract de finanțare de la Unicredit Bank în valoare 20,7 milioane euro, reprezentând 65% din costurile acestei faze. Contractul de împrumut a fost semnat în octombrie 2019.

Al doilea proiect dezvoltat în zona de nord a Capitalei este Greenfield Băneasa Residence. În primele luni ale anului 2019 au fost continuate lucrările de construcție pentru ultimele 192 apartamente (14.500 mp construiți), ce au fost livrate în ansamblul Platanilor (Greenfield III ), în august 2019.

De asemenea au fost continuate demersurile pentru obținerea PUZ-ului pentru Greenfield IV, ce va cuprinde 1.900 de apartamente și Greenfield V – 2.400 apartamente.

Greenfield IV va cuprinde complexul Greenfield Plaza ce va include un Strip Mall, zona de office, zona de SPA și sala de sport .

Au fost semnate în cadrul acestui proiect contracte de închiriere pentru spațiile comerciale ce vor fi construite în zona comercială Greenfield Plaza.

În muncipiul Constanța dezvoltatorii fac demersurile necesare pentru obținerea PUZ-ului proiectul rezidențial Boreal Plus, ce va avea peste 640 apartamente și 19 case.

În București, Impact continua demersurile necesare pentru actualizarea documentației tehnice privind proiectul rezidențial ce va fi dezvoltat pe terenul cu surafața de 26 hectare deținut de societate, localizat în București, în zona bd. Timișoara – Prelungirea Ghencea. Proiectul va cuprinde peste 1.400 de apartamente.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus
Translate »