Oferte locuri de munca top

Cine face cadastrul pentru proiecte rutiere majore

Documentațiile cadastrale, rapoartele de evaluare și asigurarea serviciilor juridice pentru exproprierile necesare realizării a două obiective de investiții importante costă, în total, circa 5 milioane de lei. Întocmirea actelor necesare ar trebui să demareze în următoarea perioadă, întrucât firma ce se va ocupa de aceste servicii a fost deja anunțată.

Astfel, firma Cornel & Cornel Topoexim SRL București a fost declarată câștigătoarea a două contracte de servicii de cadastru, consultanță si reprezentare juridică. Acestea au fost lansate în licitație deschisă de către CNAIR, criteriul de atribuite fiind ”cel mai bun raport calitate-preț”.

Primul contract câștigat a fost cel pentru obiectivul de investiție „Drum expres Craiova – Pitești și legăturile cu drumurile existente” – Lot 3, județul Argeș. Serviciile contractate au ca scop dobândirea prin expropriere/transfer a 1.100 de imobile estimate, necesare proiectării și execuției obiectivului, pe raza unităților administrativ – teritoriale Primăria Lunca Corbului, Primăria Albota, Primăria Costești, Primăria Bradu, Primaria Suseni, Primaria Oarja.

Valoarea finală a contractului a fost de 3.410.000 lei fără TVA, iar valoarea inițială a fost de 4.554.000 lei fără TVA.

Partea din contract care va fi subcontractată are o valoare de 213.125 lei fără TVA, de către Cabinetul de avocat Vărgatu Marius.

Cel de-al doilea contract are în vedere prestarea de servicii cadastrale pentru obiectivul de investiții ”Pod suspendat peste Dunăre în zona Brăila”.

Obiectivul general constă în dobândirea prin expropriere/transfer a unui număr de 464 imobile estimate, necesare proiectării și execuției obiectivului, pe raza localităților Brăila și Vădeni, județul Brăila și localitățile Smârdan și Jijila, județul Tulcea.

Valoarea totală finală a contractului a fost de 1.535.840 lei fără TVA, iar valoarea estimată inițial a fost de 1.920.960 lei fără TVA.

Valoarea de 53.754 lei fără TVA va fi subcontractată tot de același cabinet de avocatură.

 

 

 

Citiți și:

8 blocuri, in curs de autorizare in Capitala

Un cunoscut constructor vrea sa dezvolte un proiect mixt in nordul Bucurestiului

Galerie comerciala, cu circa 7 mii mp sc

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/oct 2019

 

Sus
Translate »