Oferte locuri de munca top

Clujul a alocat bani suplimentari pentru intretinerea drumurilor

Suplimentarea bugetului destinat executării lucrărilor de întreținere curentă și periodică a unor drumuri județene din Județul Cluj a fosr suplimentat ieri.

Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, a precizat:,,Îmbunătățirea infrastructurii rutiere din județul Cluj reprezintă, în continuare, o prioritate pentru Consiliul Județean. Astfel, am propus alocarea de fonduri suplimentare pentru lucrările la drumurile județene tocmai din dorința de a intensifica ritmul de derulare a acestora, precum și de a mări volumul de lucrări pe anumite sectoare care prezintă o importanță majoră pentru cetățenii județului, dar și pentru cei care tranzitează zona”.

Suma alocat suplimentar este de 10 milioane de lei. Banii vor fi utilizați atât în vederea continuării lucrărilor de întreținere deja începute, cât și pentru demararea altora noi.

Printre drumurile care vor beneficia de suplimentarea de fonduri recent votată de Consiliul Județean Cluj se numără DJ 150 (Viișoara – Ceanu Mare – Frata) și un sector al DJ 109V (Satu Lung – Giula), care urmează să beneficieze de lucrări de asfaltare integrală.

De asemenea, vor mai fi derulate asfaltări pe drumul județean 103K, respectiv pe DJ 103Z, drum recent preluat de către Consiliul Județean, și pe care intervențiile se află în plină desfășurare la acest moment.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2020

Sus
Translate »