ARENA Constructiilor
Oferte locuri de munca top

Cod galben si astazi in mai multe judete ale tarii

Nu scăpăm de codul galben nici astăzi. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteorologică de instabilitate atmosferică accentuată local pentru Muntenia şi pentru zonele de munte şi arii restrânse din Oltenia şi Moldova.

Astfel, în intervalul orar 12:00 – 22:00, vor fi perioade scurte de timp cu instabilitate atmosferică accentuată local în Muntenia şi pe arii restrânse în Oltenia, Moldova şi la munte. Vor fi averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care vor lua aspect de vijelie şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp şi pe arii restrânse 30 – 40 l/mp.

Meteorologii menționează că vor fi perioade cu instabilitate atmosferică şi în zilele următoare, îndeosebi după-amiaza şi seara, în special în zonele de deal şi munte, precum şi în nordul şi centrul ţării.

De asemenea, tot pentru astăzi a fost data o atenţionare Cod Galben de averse pentru judeţele Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Vrancea, Constanţa şi Tulcea.

Codul galben are valabilitate între orele 15:00 – 22:00 şi vizează judeţele menționate unde, pe arii extinse, instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi se va manifesta prin averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, vijelii şi căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantităţi de apă de 25 l/mp şi, izolat, 50 – 60 l/mp.

Ambele coduri sunt valabile până în această seară.

 

Citiți și:

6 cladiri din cadrul unei universitati vor fi modernizate

Noi proiecte de reabilitare termica si refacere drumuri

19 km de drum judetean urmeaza sa fie modernizati

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr.5/iul-aug 2018

coperta-ac5

Sus
Translate »