Oferte locuri de munca top

Constructii Erbasu va construi o noua clinica medicala in Timisoara

A fost atribuit contractul pentru realizarea Clinicii de Obstetrică Ginecologie Bega, din Timișoara. Lucrările urmează să fie  realizate de către o asociere formată din șase companii: Construcții Erbașu SA (leader), Tehnodomus SRL, Sfera Con, Hospital Technical Solutions, Kral Medical Solutions SRL, Tehnoplus Medical Service.

Proiectarea și execuția lucrărilor vor costa peste 8 milioane de euro, echivalentul a peste 39 milioane de lei. Durata execuției este de 29 de luni, 5 luni pentru proiectare și 24 pentru execuție.

Mai exact, este vorba despre contractul de lucrări pentru realizarea obiectivului de investiție „Copii dincolo de frontiere – conectarea serviciilor medicale din domeniul obstetrică – ginecologie și neonatologie dintre Spitalul Clinic Județean de Urgență «Pius Brinzeu» Timișoara și Clinica de pediatrie din Szeged”.

Maternitatea nou construită va cuprinde, printre altele, compartimente de fertilizare în vitro, obstetrică-patologică, ginecologie, chirurgie laparoscopică şi histeroscopică, obstetrică fiziologică şi de spitalizare de zi.

Totodată, noua clinică va avea prevăzute şi compartimente de terapie intensivă, prematuri, nou-născuţi eutrofici, o secţie ATI, bloc operator, săli de naşteri şi camere de gardă.

Clădirea va avea o suprafață desfășurată de 6.000 mp și o suprafață utilă de 4.761 mp.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2020

Sus
Translate »