Oferte locuri de munca top

Din 2019 sarbatorim Ziua Nationala a Constructorului

Pe 14 septembrie este oficial Ziua Națională a Constructorului, după ce președintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de promulgare a legii respective.

Cu ocazia Zilei Naționale a Constructorului, autoritățile vor putea deconta cheltuieli generate de manifestări publice prilejuite de sărbătorirea acestei noi zile naționale.

Legea a fost propusă de un grup de 25 de parlamentari PSD.

Acest proiect normativ poate genera anumite implicații asupra bugetului de stat prin organizarea de manifestări prilejluite de sărbătorirea respectivei zile naționale.

Astfel, Ziua Națională a Constructorului va putea fi marcată de autoritățile administrației publice centrale și locale, precum și de către organizațiile neguvernamentale, care pot organiza manifestări și acțiuni publice dedicate sărbătoririi acestei zile.

Această zi a fost aleasă întrucât reprezintă data la care a fost inaugurat cel mai mare pod din Europa continentală a anilor 1895 și al treilea ca lungime din lume 4087,95m, Podul Fetești – Cernavodă cunoscut sub numele de Podul Anghel Saligny sau Podul Carol I.

Sus
Translate »