Oferte locuri de munca top

DLA Piper România a asistat Wipro într-un contract de închiriere de 11.000 mp din clădirea Globalworth Square

Alin Buftea, Head of Real Estate DLA Piper România

Wipro, una dintre cele mai mari companii globale de tehnologie, consultanță și soluţii de administrare a afacerilor, a devenit principalul chiriaș al noului proiect de birouri Globalworth Square. Tranzacția de leasing a cuprins 11.000 de metri pătrați de spații de birouri în prima clădire producătoare de energie din portofoliul Globalworth, un proiect bazat pe tehnologia smart efficiency.

Wipro a fost asistat în proiect de o echipă de avocați ai biroului DLA Piper din România, coordonată de Alin Buftea, partner, și Elena Zoița, junior associate. Prin valorizarea relației eficiente de afaceri deja existente între Wipro și Globalworth, avocații DLA Piper au adăugat un plus de rigurozitate contractului, oferind clientului prevederi funcționale și armonizate cu cerințele specifice ale proprietarului.

În ciuda termenelor strânse impuse de dimensiunea considerabilă a suprafeţei închiriate și necesitatea amenajării urgente a spațiului, încheierea cu succes a negocierilor de la distanță a fost primită cu entuziasm de către cele două părți care împărtăşesc un „angajament pe termen lung faţă de responsabilitatea socială și de mediu”. ”(Vivek Bakshi, Country Manager Wipro România).

Alin Buftea, Head of Real Estate DLA Piper România, a apreciat experiența vastă a echipei sale în proiecte similare, care „îi ajută în mod frecvent pe avocații noștri să anticipeze potenţiale probleme și să găsească remedii și soluții chiar înainte ca astfel de situații să apară”.

 

Despre DLA Piper

Cu peste 90 de birouri complet integrate, în peste 40 de țări din întreaga lume, DLA Piper este o companie globală de business law care îşi propune să vină în întȃmpinarea nevoilor de performanţă juridică profesională ale clienților din întreaga lume. Biroul DLA Piper din București oferă sprijin clienților săi prin intermediul unei echipe de peste 50 de avocați și consultanți fiscali cu experienţă internațională, capabili să abordeze probleme juridice și economice complexe, atât trasnsfrontaliere cât și locale, acoperind 10 sectoare de afaceri, printr-o abordare integrată a practicilor. dlapiper.com

Sus
Translate »