Oferte locuri de munca top
ARENA Constructiilor

Frauda intr-un contract de extindere a retelelor de apa si canalizare

Pentru schimbarea, fără respectarea prevederilor legale, a destinației fondurilor europene în cadrul unui contract de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și canalizare, procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Ioan Badea.
Povestea începe în 2011 când asocierea firma Vel Service SA și Confort Timișoara a câștigat licitația lansată de Compania de Apa Târgoviște Dâmbovița SA.
Potrivit procurilor DNA, în perioada 14 februarie 2012 – 16 martie 2012, Ioan Badea a schimbat fără respectarea dispozițiilor legale destinația fondurilor obținute din bugetul Uniunii Europene, în sumă de 9.413.077 lei.
Concret, din acele fonduri, inculpatul a dispus efectuarea a 16 plăți fără legătură cu obiectul contractului de finanțare ce privea „Reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare Găești”.
SC Compania de Apă Târgoviște – Dâmbovița SA s-a constituit parte civilă în cauză cu suma de 21.092.742 lei.
În cauză s-a dispus instituirea măsurii asiguratorii a sechestrului și a popririi asupra bunurilor mobile (inclusiv sume de bani) prezente și viitoare ale inculpatului.
Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalul București, cu propunere de a se menține măsurile asigurătorii dispuse în cauză.

 

Citiți și:

Cine construieste doua statii de sortare si de tratare a deseurilor

Reabilitarea unei faleze, proiect in pregatire

Viitoare hala pentru asamblarea echipamentelor din industria alimentara

Spatii de birouri si hale de productie pe 22 mii mp, in provincie

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor

 ARENA Constructiilor nov – dec 2017 (click aici)coperta-ac8-mare  ARENA Constructiilor , oct 2017  (click aici) coperta-ac7

 

Sus
Translate »