Oferte locuri de munca top

Galatiul primeste bani europeni pentru reabilitare termica

A fost semnat contractul de finanțare a proiectului „Creșterea performanței energetice a blocurilor de locuințe E7 / E8 / C21 / C22, str. Regiment 11 Siret, nr. 27 / 35 / 29 / 31 din municipiul Galați”.*

Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, a declarat: „Este cea mai mare finanțare pe care o atragem pentru un astfel de proiect până în momentul de față, pentru anveloparea blocurilor. Este vorba de 8.760.483 lei, bani care urmează a fi folosiți pentru a crește confortul în peste 320 de apartamente din patru blocuri.

Mai mult, ieri, în ședința Consiliului Local au fost adoptate proiectele cu indicatorii tehnico-economici pentru un număr consistent de blocuri, încă 22, ceea ce înseamnă că noi suntem pregătiți nu doar de a semna contracte, ci și de a depune noi proiecte cu fonduri europene”.

In cadrul contractului semnat, principalele lucrări de intervenție sunt: anveloparea clădirilor; termoizolarea casei scării cu polistiren extrudat; izolarea planșeului peste subsol; termohidroizolarea terasei; schimbarea tâmplăriei cu profile din PVC culoare albă, cu geamuri termoizolante; schimbarea lămpilor de iluminat existente cu lămpi de iluminat tip LED; refacerea trotuarelor perimetrale.

Procedura de achiziție aferentă contractului de execuție de lucrări este în derulare din  30 iulie 2020.

Perioada de implementare a proiectului este de 17 luni de la semnarea contractului de finanțare, iar durata estimată pentru execuția lucrărilor este de 12 luni.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2020

Sus
Translate »