Oferte locuri de munca top

Holcim Romania SA intentioneaza sa preia din activele unui constructor

Tranzacția prin care Holcim România SA preia unele active aparţinând TVI Construct SRL a fost autorizată de Consiliul Concurenței.

Holcim România SA este o companie producătoare de materiale de construcții, având ca activitate principală Fabricarea cimentului. Holcim România SA este membră a Grupului LafargeHolcim, grup rezultat în urma fuziunii din anul 2015 între Holcim Ltd. Elveţia și Lafarge SA Franţa, și a societăților controlate de acestea. Grupul LafargeHolcim este activ în peste 70 de ţări, în principal în domeniul producerii de materiale de construcții – ciment, agregate, beton şi asfalt.

În România, Grupul LafargeHolcim deține 2 fabrici de ciment, o staţie de măcinare şi trei terminale de ciment, 15 stații ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali.

Activele aparţinând TVI Construct SRL constau în echipamente și instalații utilizate în activitatea de producere a betoanelor, situate în municipiul Iași.

În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea propusă nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

 

 

Citiți și:

Cu cat s-a scumpit manopera pentru instalatii electrice

Patru blocuri de locuinte, in pregatire in Capitala

33 mil euro pentru modernizarea unor drumuri judetene

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/ iul-aug 2019

Sus
Translate »