Oferte locuri de munca top

Inca 642 de terenuri vor fi expropriate pentru Autostrada Bucuresti – Brasov

Pentru continuarea lucrărilor de construcție a autostrăzii București – Brașov, tronson Predeal – Cristian + Racord, Guvernul va aproba amplasamentul suplimentar și exproprierea a încă 642 de imobile Acestea se adaugă celor 152 de imobile expropriate inițial.

Proiectul de Hotărîre de Guvern este pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a Guvernului.

După ce a fost modificat proiectul tehnic, s-a constatat necesitatea exproprierii acestor imobile, situate pe teritoriul localităţilor Râşnov și Cristian din județul Braşov.

Suprafața totală a terenurilor ce vor fi expropriate este de 310.190 mp

Proiectul de act normativ propune aprobarea amplasamentului suplimentar al lucrării de utilitate publică de interes național “Construcţia autostrăzii Bucureşti – Brașov, tronson Predeal – Cristian + Racord”, precum și aprobarea declanşării procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată, situate pe amplasamentul suplimentar. Acestea au un cuantum total de 5.654.613 lei.

Procedurile de expropriere vor fi efectuate de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A.

Sumele individuale aferente despăgubirilor pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar au fost estimate de expropriator și vor fi alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor.

 

Descărcați aici Lista exproprieri suplimentare pentru tronsonul Predeal – Cristian

 

 

 

 

Citiți și:

Un ansamblu rezidential asteapta autorizatia de construire

O noua fabrica de bere va fi construita in apropierea Bucurestiului

Ansamblu cu trei cladiri, intr-un oras din provincie

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/oct 2019

Sus
Translate »