Oferte locuri de munca top

Incep pregatirile pentru modernizarea Salii Omnia din Bucuresti

Au demarat procedurile pentru consolidarea și modernizarea Sălii Omnia din București.

Investiţia este inclusă într-un proiect privind finalizarea construcţiei, renovarea sau reabilitarea clădirilor culturale de interes public din România.

De anul trecut, Sala Omnia a trecut din administrarea Operei Naționale din București în administrarea Centrului Național al Dansului București. Acesta este singura instituţie publică de cultură aflată în subordinea Ministerului Culturii și Identității Naționale creată cu scopul de a susţine, dezvolta şi promova dansul contemporan.
Lucrările de consolidare, remodelare, refuncționalizare și modernizare a Sălii Omnia vor asigura îndeplinirea unuia dintre obiectivele principale ale proiectului finanțat de Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei.

Ministerul Culturii urmează să atribuie, printr-o procedură de achiziție publică tip licitație deschisă lansată recent, contractul pentru proiectare şi asistenţă tehnică pe parcursul lucrărilor la Sala Omnia .

Imobilul se compune din teren în suprafață de 1.468 mp și următoarele construcții: C1 – clădire Subsol + Parter + 2 Etaje (parțial) cu o suprafață construită la sol de 1267 mp; C2 –  platformă și scări acces principal C1 cu o suprafață construită la sol de 92 mp; C3 – pasarelă cu o suprafață construită la sol de 86mp.

Contractul are valoarea estimată de 863.316 euro fără TVA, (peste 3,9 milioane de lei fără TVA) și va fi atribuit după criteriul “cel mai bun raport calitate-pret”.

Contractul presupune:

*documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţii (elaborare expertiză tehnică pentru structură și instalații, elaborare studiu geotehnic și ridicare topografică, audit energetic, studiu istoric – arhitectural, relevee pentru toate specialitățile, elaborare D.A.L.I. , inclusiv întocmirea Devizului General),

*proiect pentru autorizarea executării lucrărilor (elaborare P.A.C., P.O.E., documentaţii pentru obţinerea tuturor avizelor/acordurilor necesare),

*proiect tehnic de execuţie (elaborare P.T.E., inclusiv D.E. și caiete de sarcini pentru toate specialităţile: structură, arhitectură, instalaţii),

*proiect post-execuție – proiect „as-built”,

* asistență tehnică din partea proiectantului pe parcursul execuției lucrărilor.

Durata contractului este de 3 ani (36 de luni) începând de la data atribuirii.

Ultima zi în care se mai pot trimite oferte de participare este 20 noiembrie.

 

 

Angajam inginer proiectant si arhitect proiectant . CLICK AICI !

 

 

Revista – Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia octombrie (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

Newsletter – Primesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus
Translate »