Oferte locuri de munca top

Incepe construirea primului spital stomatologic din Romania

Urmează încă un pas important în direcția realizării primului spital de stomatologie din România, contractul de începere a lucrărilor urmând să fie semnat în perioada viitoare.

Valoarea totală a investiției depășește 43 de milioane de lei, inclusiv TVA, din care lucrările de construcții-montaj sunt de circa 19 milioane de lei, cu TVA.

Centrul Medical Multifuncțional (UMF Carol Davila), primul spital de stomatologie din România, va fi construit în sectorul 4 al Capitalei, pe un teren cu o suprafață de 4.424 de metri pătrați, aflat pe Șoseaua Olteniței, nr. 9.

” Adulţii şi copiii care suferă din cauza afecţiunilor dentare vor putea beneficia de consultaţii, radiografii şi tratamente stomatologice, în funcţie de problemele cu care se confruntă. Mai mult, toate aceste servicii vor fi gratuite şi asigurate de către o echipă medicală cu o vastă experienţă. Mai exact, de către medici şi asistenţi ai Facultăţii de Medicină Dentară, care vor fi relocaţi din mai multe clădiri cu risc seismic ridicat într-un spaţiu nou reamenajat din sectorul 4 al Capitalei”, au precizat autoritățile locale.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/ iul-aug 2019

Sus
Translate »