Erdbewegung-Osteuropa

Incepe lucrul la studiile topografice si geotehnice pentru Centura Metropolitana Cluj

Au demarat lucrările tehnice pentru întocmirea studiilor topografice și geotehnice în cadrul proiectului “Întocmire studiu de fezabilitate, PUZ si DTAC pentru proiectul drum Transregio Feleac TR35”, Etapa I – Centura Metropolitană și Etapa II – Drumuri de legătură. Obiectivul general al proiectului îl reprezintă dezvoltarea unui drum nou de mare capacitate – centura metropolitană – și modernizarea drumurilor de legătură.

Primăria Cluj-Napoca a dat Ordinul de începere pentru întocmire SF, PUZ și DTAC pentru proiectul ”Drum Transregio Feleac TR35” în toamna anului trecut (octombrie 2018), iar anul acesta (în luna martie) s-a predat documentația ”Studiul alternativ de traseu”, care cuprinde un număr de opt variante de traseu studiate.

La recomandarea specialiștilor, Municipiul Cluj-Napoca a optat pentru varianta 8 – V8. Urmează stabilirea și definitivarea tuturor lucrărilor și funcțiunilor prevăzute în această variantă, după care, conform procedurilor specifice, echipele tehnice se vor deplasa în zonele studiate pentru a efectua lucrările necesare acestei faze: măsurători, marcaje, bornări, foraje, amenajări tehnice.

Activitățile menționate mai sus vor fi realizate în perioada mai – septembrie 2019.

 

 

Citiți și:

Cladire cu 29 niveluri etaje, in pregatire

Viitor mare centru logistic pentru o marca de masini de lux

Documentatia de atribuire modificata, pentru un contract de peste 30 mil euro

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/ iunie 2019

Sus
Translate »