Oferte locuri de munca top

Italia va suspenda plata facturilor, a ratelor la creditele ipotecare, a impozitelor

Pentru a atenua impactul economic al epidemiei de coronavirus asupra populației, printre alte măsuri, Guvernul italian a planificat suspendarea plăților de facturi, impozite și credite ipotecare. Prin aceste măsuri, oficialii vor să reducă presiunea asupra firmelor mici și a populației.

Ministrul industriei, Stefano Patuanelli, a declarat că guvernul va aproba măsuri în valoare de aproximativ 10 miliarde de euro pentru a ajuta companiile și familiile. Cheltuielile guvernamentale vor duce deficitul bugetar la puțin sub 3% din producția națională în acest an, transmite Reuters.

Ca urmare, Italia va solicita Uniunii Europene să își modifice regulile pentru a permite mai multe cheltuieli guvernamentale.

Italia este cea mai afectată țară din Europa, autoritățile blocând țara până luna viitoare, în încercare fără precedent de a combate epidemia de coronavirus.

„Vom solicita schimbarea regulilor, este o condiție necesară, altfel oamenii vor muri”, a spus Patuanelli, adăugând că „nu este o chestiune de„ dacă ”regulile vor fi contestate, ci„ cum vor ”, citează Reuters.

 

 

 

Citiți și:

Prevederi privind achizitiile publice, in pericol de anulare

Vor putea continua lucrarile dintr-un important proiect de constructii ingineresti

Manopera pentru casele la rosu a mai crescut

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/martie 2020

Sus
Translate »