Oferte locuri de munca top

Lista celor 611 blocuri din Sectorul 2, de reabilitat

DSC05987Un număr de 611 de blocuri sunt cuprinse în anexa 2 cu care a fost completată, la finele lunii mai, hotărârea Consiliului Local Sector 2 nr 26/2013 privind aprobarea schemei proprii de finanțare a programelor locale pentru creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe de pe raza sectorului 2 al municipiului București.

Astfel în sedința din 29 mai, Consiliul Local al Sectorului 2 a adoptat o hotărâre prin care modifică și completează un articol din HCL nr 26/2013. Articolul modificat vizează menționarea în categoriile de beneficiari a asociațiilor de proprietari care au formulat cereri de luare în evidență pentru înscrierea în programul local de creștere a eficienței energetice, aflate în baza de date a Primăriei Sector 2, menționate în anexa 2 (atașată)

Lucrările de intervenţie pentru creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe situate pe raza Sectorului 2 vor fi finanţate integral din fonduri publice, în limita sumelor  ce vor fi aprobate anul cu această destinaţie.

Vor fi finanţate următoarele categorii de lucrări: reabilitarea termică a anvelopei, lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire, lucrări conexe.

Descarca Lista blocurilor din sectorul 2 cuprinse în programul pentru creşterea eficienţei energetice

 

7 Comentarii

  1. Cornel said:

    Pe bd.Chisinau nr.8 bl.M2 cand ii vine randul la reabilitare.Va rog vreau un raspuns cat mai urgent ca d-l administrator ne duce cu zaharelul. va multumesc.

  2. Anonim said:

    Sos Stefan cel Mare nr15 bloc 15 cînd îi vine rîndul la reabilitare . Mulțumesc

  3. Anonim said:

    BLOCUL B 28, SC 2 , STR. CERNAUTI NR. 5, CAND ESTE PROGRAMAT PENTRU REABILITARE TERMICA?

Sus
Translate »