Oferte locuri de munca top

Locuinte integrate in natura, dezvoltate chiar de arhitectii care le-au proiectat

poza-stejeris

 

Un grup de talentați arhitecți se implică cu succes în dezvoltarea unui frumos ansamblu imobiliar situat în Brașov. Cu o vedere spectaculoasă asupra Centrului Istoric al Braşovului și Vârfului Tâmpa, ansamblul Stejeriș este armonios integrat în natură. Poziţionat între Aleea Dealul Spirii şi Strada Piscului, cu acces direct din Drumul Poienii, acesta este într-o zonă cu caracter rezidențial exclusivist. O locație ferită de trafic printr-o zonă verde, care creează intimitate și protejează de zgomot. Mai mult, amplasamentul vă ajută să beneficiați de accesul facil atât către centrul orașului (Piața Sfatului, Parcul Central), cât și către Poiana Brașov (numai 15 minute până la pârtiile de ski).

Atât pentru locuire, cât și ca investiție sau casa de vacanță achiziția unei locuințe în ansamblul Stejeriș este cea mai bună opțiune !

Ansamblul Stejeriș este cald și luminos în mijlocul naturii

Integrarea în natură este realizată și prin regimul mic de înălțime a blocurilor, cufundate în verdeață acestea vor avea Demisol + Parter  + 2 etaje + etaj retras.

Cei interesați pot alege dintr-o gamă largă de apartamente cu suprafețe și compartimentări variate, apartamentele fiind concepute astfel încât să corespundă tuturor cererilor viitorilor locatari.

Pe lângă variantele standard de finisare interioară a apartamentelor, propuse de arhitecţi, clienții au posibilitatea să lucreze chiar și cu un designer de interior personal.

Compartimentarea este modernă și eficientă. Proiectul este orientat integral spre sud. Lumina inundă încăperile prin ferestre mari cu înălțimi chiar și de 6m. Încălzirea este asigurată prin sisteme de încălzire în pardoseală. Apartamentele beneficiază de un

nivel premium al finisajelor, cu parchet de stejar în multiple nuanțe și texturi, obiecte sanitare de lux și game exclusiviste de plăci pentru gresie și faianță. Finisajele exterioare completează conceptul Stejeriș, incluzând cărămida aparentă sau HPL – High Pressure Laminates, elemente de piatră și lemn.

Proiectul se bucură de un real interes, până acum fiind contractate aproape o treime din unitățile locative, în condițiile în care ansamblul a demarat în luna septembrie cu construcția primelor trei blocuri. Prețurile încep de la 1.500 euro/mp util + TVA.

Primele apartamente vor fi livrate în ultimul trimestru din 2019, iar întreg complexul va fi finalizat în anul 2020.

În total, ansamblul va cuprinde 82 de unităţi locative de două până la cinci camere, cu suprafețe utile cuprinse între 54 mp și 262 mp, cu grădini sau terase private. Mixul de apartamente cuprinde și structuri speciale, precum duplexuri dispuse pe două etaje și apartamente de tip penthouse, pe unul sau două niveluri. O parte dintre apartamente au acces individual separat, având funcționalitatea similară cu cea a unei vile din centrul Brașovului.

Accesul în Stejeriș se va face în mod controlat, comunitatea fiind de tip închis. Ansamblul include un spațiu comun verde cu multiple roluri: grădină panoramică cu vedere spre centrul orașului și vârful Tâmpa, loc de relaxare, oportunitate de socializare, loc de joacă pentru copii.

Pentru viitorii locatari sunt asigurate 80 de locuri de parcare subterane cu boxe de depozitare, precum și 38 locuri de parcare supraterane.

Contactul dintre clădire și terenul natural este o oportunitate pentru activităţi tipice locuirii la casă, apartamentele de la parter au grădini proprii însorite, amenajate cu dale de piatră sau lemn, dar și cu vegetaţie şi arbori. Locatarii se vor putea relaxa pe terase și grădini finisate cu dale de piatră și deck lemn. De remarcat este faptul că spațiile verzi acoperă jumătate din suprafața sitului.

De la firma de arhitectură, la dezvoltator imobiliar

Dezvoltat de către arhitecții Redesign, Stejeriș reprezintă al treilea și cel mai amplu proiect de până acum al echipei. Având în vedere amplasamentul deosebit, obiectivul este ca Stejeriș să devină un reper pentru arhitectura rezidenţială din Braşov.

Proiectarea a fost realizată de trei echipe diferite de arhitecți sub coordonarea echipei interne Redesign, obținându-se astfel un mix variat de unități și dispunere în clădiri.

Redesign a început activitatea în 2009, ca firmă de arhitectură, cu proiecte locale și internaționale în Europa de Vest și Asia. Decizia de a intra pe segmentul de dezvoltare imobiliară rezidențială a venit din dorința de a aduce în piață un produs premium, cu elemente de unicitate și valoare adăugată pentru utilizatorul final.

 

Pentru detalii suplimentare accesati link – ul https://stejeris.ro/ 

 

 

Sus
Translate »