Oferte locuri de munca top

Noua rata de actualizare pentru atribuirea contractelor de achizitie publica

A fost revizuită rata de actualizare ce va fi utilizată la atribuirea contractelor de achiziție publică în acest an. Noua prevedere a intrat în vigoare de ieri, prin publicarea în Monitorul Oficial.

Astfel, în conformitate cu metodologia de calcul al ratei care se utilizează pentru calcularea costurilor pe ciclul de viață al achiziției în cadrul procedurilor de atribuire a contractelor de achiziție publică/acordurilor-cadru ce au drept criteriu de atribuire „costul cel mai scăzut”, se stabilește pentru anul 2020 un nivel al acestui indicator de 5,6%.

Rata de actualizare stabilită va fi utilizată în procesul de atribuire a contractelor de achiziție publică/acordurilor-cadru finanțate exclusiv de la bugetul de stat.

În cazul contractelor de achiziție publică finanțate din fonduri europene nerambursabile, pentru care procedura de atribuire se inițiază în anul 2020, iar criteriul de atribuire este „costul cel mai scăzut”, rămân aplicabile prevederile art. 5 din Ordinul președintelui Agenției Naționale pentru Achiziții Publice și al președintelui Comisiei Naționale de Prognoză nr. 842/175/2016.

 

 

Citiți și:

Viitoare spatii de depozitare, cu aproape 5 mii mp sc

Peste 7 mii mp, in pregatire pentru functiuni turistice

O persoana fizica, in instanta cu un dezvoltator imobiliar

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/martie 2020

Sus
Translate »