Oferte locuri de munca top

Noul ghid Casa Verde Fotovoltaice intra in consultare

Toți cei interesați pot să contribuie cu propuneri la îmbunătățirea ghidului de finanțare a Programului Național Casa Verde Fotovoltaice.

Începând de săptămâna aceasta, Administrația Fondului pentru Mediu organizează consultări pentru ghidul aferent noii sesiuni a Programului Național Casa Verde Fotovoltaice.

Această nouă sesiune ar urma să fie lansată în toamnă și va aduce modificări majore.

”Îmi doresc simplificarea procesului de înscriere, precum și micșorarea duratei evaluării proiectelor și extinderea plajei de instalatori”, a declarat preşedintele AFM, Andreea Kohalmi – Szabo.

AFM are în curs de finalizare soluționarea contestațiilor pentru sesiunea din 2019 a aceluiași program și, în paralel, are loc contractarea beneficiarilor declarați admiși în program.

În acest moment, analiza contestațiilor transmise în aplicația informatică este finalizată în procent de peste 95%, iar listele finale vor fi publicate săptămâna aceasta.

”Ne cerem scuze pentru faptul că analiza acestora a durat mai mult timp, dar în contextul actual, având în vedere atât restricțiile cauzate de pandemie, cât și volumul foarte mare de documente supuse analizei, AFM a depus eforturi consistente pentru a le soluționa în cel mai scurt timp. Până în prezent, am transmis spre semnare peste 4.500 de contracte, beneficiarii având un termen de 8 luni în care pot finaliza instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice”, a mai spus președintele AFM.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2020

2 Comentarii

 1. Blaj Iulian said:

  Nu mai credem in acest AFM deloc
  Dacă acum s-au mișcat asa greu ce va fi cu decontarile?
  Doar promisiuni, amânări și refuzuri. La email nu raspund, la tel nu raspund, sunt stat in stat.
  Si auzi cu in termen de 8 luni sa facem montajul, pai vine iarna dlor cum facem montajul . Ăștia sunt duși cu pluta si păcat ca isi bat joc de noi. Scuzati supărarile dar nu mai suportăm minciunile si incompetenta!

 2. Costel said:

  Incompetenți e putin spus.Răuvoitori si nesimtiti.Totul e o bătaie de joc.Pe lîngă toate astea e si bătaia de joc cu care își fac treaba pe banii nostri.

Sus
Translate »