Erdbewegung-Osteuropa

POIM: schimbari pentru cererile de rambursare

Unii dintre beneficiarii din cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare – POIM sunt vizați de Instrucțiunea nr. 8 / 2019 privind condițiile depunerii cererilor de rambursare în luna decembrie 2019.

Astfel, până la sfârșitul acestui an, beneficiarii POIM ai Axei Prioritare 1 (Îmbunătăţirea mobilităţii prin dezvoltarea reţelei TEN-T și a metroului) și Axei Prioritare 2 (Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil şi eficient) au obligația să întocmească și să depună la DGOIT cererile de rambursare împreună cu documentele prevăzute de procedurile legale în termen de maximum 3 zile calendaristice de la data efectuării plăților aferente proiectelor.

Pentru cererile de rambursare care se vor depune în această perioadă, beneficiarii POIM ai Axelor prioritare 1 și 2 nu vor atașa raportul de progres lunar la momentul transmiterii Cererii de rambursare ci ulterior, conform prevederilor art. 7 din Contractul de Finanțare. Celelalte cerințe aferente documentației ce trebuie să însoțească cererile de rambursare rămân pe deplin valabile.

Instrucțiunea își va înceta aplicabilitatea la data de 31 decembrie 2019. După această dată, beneficiarii vor fi obligați să depună cererile de rambursare însoțite de documentele și la termenele stabilite în prevederile contractuale.

 

 

 

Citiți și:

Un port din tara noastra va fi dezvoltat cu investitii de peste 13 mil euro

Teren de aproape 2 ha din Capitala, in pregatire pentru functiuni mixte

In primavara va demara un proiect mixt in zona ultracentrala a Capitalei

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus
Translate »