Oferte locuri de munca top

POR: prelungirea implementarii pentru proiectele aproape finalizate

Va putea fi prelungită perioada de implementare a proiectelor ce se finalizează în cursul lunii septembrie a acestui an, finanțate prin Programul Operațional Regional. O nouă instrucțiune a fost emisă în acest sens, cu scopul de a diminua efectele produse de pandemia de Covid-19.

Prelungirea va avea durata solicitată de beneficiari, însă în limita prevăzută de Program – 31 decembrie 2023 și a celei aplicabile PI aferente proiectului în speță. Această posibilitate este valabilă pentru solicitările pentru care nu s-a semnat actul adițional de prelungire a duratei inițiat în MYSMIS.

În cazul prelungirii, vor fi deblocate în MYSMIS secțiunile/anexele contractelor în vederea modificării de către Beneficiar după verificarea respectării limitelor mai sus menționate de către organismul de implementare (OI), iar ulterior se va genera arhiva finală.

Odată cu generarea acesteia și închiderea fluxului aferent solicitării de Act adițional, OI va încărca în MYSMIS o Notă semnată de Șeful OI sau înlocuitorul acestuia care va confirma încadrarea proiectului în prevederile Instrucțiunii și va menționa noua perioadă de implementare.

Astfel, pentru aceste proiecte, secțiunea Act adițional din MYSMIS va cuprinde la arhiva finală Nota menționată și noua versiune a cererii de finanțare.

Până la data de 5 octombrie 2020 OI-urile vor informa AMPOR-DMP (ofițerul de regiune), prin e-mail, asupra acelor proiecte a căror durată de implementare a fost prelungită.

 

Descărcați aici Instrucțiunea nr. 170

 

 

 

 

 

Citiți și:

Viitoare hala de productie, cu peste 20 mii mp sc

Cresteri de preturi si la vopsele

O multinationala isi extinde capacitatea de productie din tara noastra

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2020

Sus
Translate »