Erdbewegung-Osteuropa

Producatorul de conserve Scandia vrea sa dezvolte un ansamblu rezidential

Un amplu ansamblu rezidențial ar urma să fie dezvoltat pe platforma logistică a vechii fabrici Scandia, de către producătorul de conserve Scandia Food. Aceasta și-a anunțat intenția de a investi peste 30 milioane de euro pentru dezvoltarea unui proiect rezidențial pe un teren cu suprafața de circa 7 hectare.

Viitorul proiect rezidențial ar urma să includă 7 clădiri cu regim de înălțime redus, cu un total de 600 de apartamente, spații de servicii și spații verzi.

Pentru acest proiect a fost obținută anul acesta aprobarea la faza de Plan Urbanistic Zonal.

”Dezvoltarea unui produs rezidențial de amploare în Sibiu, orașul nostru natal, a venit pe fondul evoluției pieței imobiliare precum și din dorința de a răspunde așteptărilor generațiilor de tineri activi”, a declarat Andrei Ursulescu, director general Scandia Food, alături de Ioan Dâmban, responsabil de dezvoltările imobiliare ale întregului grup.

In Sibiu, se livrează anual peste 2.000 de apartamente și case în oraș și împrejurimi, ultimii 12 ani aducând finalizarea a peste 17.000 de locuințe.

Scandia Food, lider pe piața conservelor din România, și-a extins operațiunile în anul 2018 prin achiziția unei noi fabrici de conserve de pește în Spania, urmărind în același timp creșterea organică atât în categoriile pe care le produce, cât și în cele pe care le comercializează.

 

 

 

Citiți și:

Cladiri mixte cu 15 si 17 niveluri, in pregatire, in Capitala

Cum merg vanzarile apartamentelor dintr-un proiect premium

O firma de comert va dezvolta un ansamblu imobiliar cu peste 13 mii mp scd

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus
Translate »