Oferte locuri de munca top

Proiect de peste 37 mil euro pentru Academia de Muzica din Cluj Napoca

La peste 37 milioane de euro se ridică valoarea investiției pentru un obiectiv de investiții ai căîui indicatori tehnico – economici urmează să fie aprobați prin Hotărâre de Guvern.

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA) a lansat în consultare publică proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Extindere și etajare Corp C1, conversie funcțională în Academia de Muzică, extindere corp C2 și conversie funcțională în ateliere de întreținere pentru clădirea principală, extindere și amenajare sală de sport în corp C4, str. Bucium  FN, municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj”.

Valoarea totală a investiției este de 176.488.000 lei (inclusiv TVA), din care valoarea finanțată de MLPDA, prin Compania Națională de Investiții (CNI), este de 166.901.000 lei, iar durata de realizare este de 24 de luni.

Obiectivul va fi realizat prin Programul național de construcții de interes public sau social (subprogramul „Instituții de învățământ superior de stat“), derulat de MLPDA, prin CNI.

Academia de Muzică „Gheorghe Dima”, acreditată instituțional cu calificativul „grad de încredere ridicat”, cu toate programele de studii acreditate, oferă programe de studii în domeniul „muzică”, organizate pe trei cicluri universitare: studii de licență (cu forma de organizare „la zi” şi „la distanţă” – DID), masterat şi doctorat (şcoală doctorală).

Programelor de studii aferente celor trei cicluri de studii universitare li se adaugă: pregătirea personalului didactic, programe postuniversitare de formare și dezvoltare profesională continuă, extensii universitare, master-class. Numărul studenților Academiei s-a multiplicat în ultimii 20 de ani de circa 8 ori, ajungând, până în prezent, la peste 1.000.

În Documentul de Poziție al Serviciilor Comisiei pentru Acordul de Parteneriat 2014-2020, CE a recomandat Guvernului României să sprijine infrastructura educațională printr-o strategie națională, care să ia în considerare nevoile de formare profesională de la nivel local și să utilizeze cartografierea infrastructurii existente și tendințele demografice ca bază pentru pregătirea acestei strategii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți și:

Intr-un proiect cu 18 scari de bloc se trece la etapa a doua de dezvoltare

In primavara va demara construirea unor blocuri cu 14.000 mp scd

Realizarea unui pasaj se scumpeste cu aproape 10 mil lei

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus