Oferte locuri de munca top

Proiecte de infrastructura rutiera de aproape 4 miliarde euro, in pregatire

Proiecte de infrastructură rutieră, în valoare de 17,6 miliarde de lei fără TVA, echivalent a circa 4 miliarde de euro, sunt în pregătire, urmând să fie lansate în licitație publică anul acesta, transmite CNAIR SA.

Până la sfârșitul anului, CNAIR SA intenționează să scoată la licitație și documentațiile pentru proiectarea și execuția loturilor 2, 3 si 4  ale Autostrăzii Sibiu-Pitești, parte importantă a Coridorului IV Pan-European, după ce, împreună cu Institutul Geologic Român, va pune la punct documentația premergătoare.

În această vară au fost scoase la licitație contractele pentru proiectarea și execuția loturilor 1 și 5 ale acestui proiect considerat de o importanță majoră pentru economia României.

Se mai află în elaborare contracte pentru  proiectarea și execuția Variantei de Ocolire a Municipiului Bacău, a  sectorului Nădașelu – Mihaești, aferent Autostrăzii Transilvania și a Sectiunii E, aferentă Lotului 2 al Autostrăzii Lugoj- Deva.

De asemenea, Compania Națională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere a solicitat și a primit anul acesta aprobări de finanțare de la Comisia Europeană pentru proiectele Autostrăzilor Timișoara – Lugoj și Lugoj – Deva (sector Dumbrava – Deva), precum și pentru reabilitarea DN6.

La ora actuală se află în analiză la Comisia Europeană cererea de finanțare pentru reabilitarea DN76.

CNAIR SA va mai trimite anul acesta, Comisiei Europene, cereri de finanțare pentru proiectele Autostrăzilor Campia Turzii–Ogra–Tg. Mures și Sebeș – Turda (faza II).

 

cop1

 

 

Revista – Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia septembrie (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

Newsletter – Primesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus
Translate »