Oferte locuri de munca top

Proiectul pentru un drum expres bate pasul pe loc  

Proiectul pentru realizarea unui drum expres mai are de așteptat până va fi concretizat. Conform planului inițial, în această săptămâna trebuia să fie făcută publică lista ofertanților interesați de proiect, însă licitația este în acest moment suspendată.

Licitația pentru atribuirea contractului de proiectare și execuție a Drumului Expres Brăila – Galați a fost suspendată la finalul lunii octombrie din cauza numărului mare de clarificări de ordin tehnic solicitate de ofertanți, ne-au declarat reprezentanții autorității contractante, CNAIR.

Licitația va fi reluată după ce CNAIR va elabora răspunsurile la clarificările solicitate și vor primi aviz conform necondiționat din partea ANAP.

Licitația pentru realizarea drumului expres a fost lansată la începutul lunii octombrie.

Valoarea totală estimată este de 530.312.447 lei, iar investiția va fi realizată din fonduri europene, prin Programul Operational Infrastructura Mare – POIM.

Durata contractului este de 94 luni.

În prezent, pe lângă acest contract, CNAIR mai are încă 13 licitații pentru proiecte mari de infrastructură, care se află în stadiul de suspendare. Numărul mare de clarificări poate arăta și deficiențe în elaborarea documentațiilor pentru licitații.

 

 

 

Citiți și:

Cererea este mare din partea investitorilor imobiliari

Inca 300 de apartamente in urmatoarea etapa a unui mare ansamblu rezidential

In primul trimestru al anului viitor va demara un proiect de lux in Capitala  

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus
Translate »