Felicitare Anul Nou

Sectorul 2 cheltuie peste 49 mil euro pentru modernizarea strazilor si parcarilor

Patru companii vor moderniza mai multe străzi, alei și parcări din Sectorul 2 al Capitalei. Valoarea totală pentru aceste lucrări depășește 49 milioane euro, echivalentul a circa 233 milioane lei. Întreaga investiție va fi realizată din fonduri bugetare.

Pentru realizarea intervențiilor va fi semnat un acord cadru între câștigători și autoritatea contractantă, Administrația Domeniului Public Sector 2.

Astfel, contractul cu obiectivul ”Proiectare și execuție lucrări de reparații și modernizări străzi, alei și parcări – 2 Loturi” a fost atribuit, cei mai recenți câștigători fiind anunțați în luna august, conform datelor făcute publice astăzi pe platforma SICAP.

Contractele au fost atribuite conform criteriului ”prețul cel mai scăzut”.

Astfel, de lucrările aferente Lotului 2 al contractului se vor ocupa societățile Drum Concept SRL, Terzin Company și Restra Construct, toate cu sediul social în București. Acesta a fost atribuit pe data de 8 august 2019.

Pentru acest lot, au fost primite 12 oferte, din care doar 4 au fost considerate admisibile.

Valoarea inițială a contractului a fost estimată la 128.666.807 lei fără TVA, iar valoarea finală a contractului este de 127.530.037 lei fără TVA.

Un procent de 1% va putea fi subcontractat, pentru servicii de proiectare și asistență tehnică.

Primul lot al contractului a fost atribuit în luna mai a acestui an. Câștigătorii au fost societățile Acvatot SRL, Drum Concept SRL și Terzin Company.

Și pentru acest lot au fost primite 12 oferte, din care 7 au fost admise.

Valoarea inițială estimată a contractului a fost de 105.741.370 lei fără TVA, iar valoarea totală finală a contractului a fost de 105.306.064 lei fără TVA.

Durata contractelor este de 4 ani.

Obiectul acordului – cadru constă în realizarea serviciilor de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și a lucrărilor de reparare / modernizare a drumurilor, aleilor, parcarilor, prin desfacerea parților degradate ale drumului (fundație sau îmbrăcăminte) și/sau execuția unui nou sistem rutier, după caz.

 

 

 

Citiți și:

Ansamblu cu peste 300 apartamente, in curs de aprobare, in Capitala

Cladire mixta cu 111 apartamente, in pregatire, in provincie

Peste 9 mil euro pentru extinderea sistemului de iluminat public

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/ sept 2019

Sus
Translate »