Erdbewegung-Osteuropa

Sectorul 5 vrea sa cheltuie peste 57 mil euro pentru parcuri si locuri de joaca

Primăria Sectorului 5 al Capitalei plănuiește ample lucrări de reamenajare a parcurilor și a locurilor de joacă. Costul acestei investiții depășește 57 milioane de euro, echivalentul a circa 270 milioane de lei. Proiectele sunt finanțate din fonduri bugetare.

În acest sens, societatea Primăriei Sectorului 5, ”Amenajare Edilitară și Salubrizare” SA, a lansat duminică în licitație deschisă două contracte de investiții. Acestea vor fi atribuite conform criteriului ”cel mai bun raport calitate – preț”.

Primul dintre acestea are ca obiectiv realizarea de ”Lucrări de reamenajare şi modernizare parcuri şi locuri de joacă, amenajare locuri de joacă şi de recreere situate în 16 amplasamente din Sectorul 5, București”.

Contractul include lucrări de proiectare, asistență tehnică și execuție, împărțite în două loturi.

Valoarea totală estimată este de 134.229.213 lei, din care primul lot are o valoare estimată de 61.747.162 lei fără TVA, iar lotul 2 are o valoare estimată de 72.482.051 lei fără TVA.

Durata contractului este de 4 luni de zile, după cum se arată în SEAP.

Cel de-al doilea contract are ca obiectiv ”Lucrări de reamenajare şi modernizare parcuri şi locuri de joacă, amenajare locuri de joacă şi de recreere situate în 18 amplasamente din Sectorul 5, București”.

Valoarea totală estimată a contractului este de 134.325.346 lei. Acesta este împărțit tot în două loturi, primul lot având o valoare estimată de 65.844.596 lei fără TVA, iar lotul 2 are o valoare estimată de 68.480.750 lei, fără TVA.

Autoritatea contractantă precizează faptul că plata prețului se va efectua etapizat: 30% din valoarea contractului la momentul semnării procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor, iar 70% din valoarea contractului urmează să fie platită pe măsura realizării veniturilor bugetare.

Durata contractului este de 14 luni.

Pentru ambele contracte, termenul limită pentru depunerea ofertelor este 14 octombrie 2019.

 

 

 

Citiți și:

Aparthotel cu 15 etaje, in autorizare, pe Litoral

O primarie investeste o avere pentru un complex multifunctional

Cine va actualiza documentatiile pentru un important proiect rutier

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/ sept 2019

Sus
Translate »