Oferte locuri de munca top

SF pentru Drum de mare viteza Bacau-Pascani

A fost depusă apilicația de finanțare proiectul de elaborare a Studiului de Fezabilitate și Proiectului Tehnic pentru ”Drum de mare viteză Bacău-Pașcani”” în vederea obținerii de fonduri nerambursabile.

Drumul de mare viteză Bacău-Pașcani traversează regiunea Nord-Est a României (județul Iași și  județul Neamț), fiind parte din rețeaua TEN-T Core.

Valoarea totală a  proiectului este de 33.200.766 lei (inclusiv TVA) si va fi finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020 astfel: 75% contribuția Uniunii Europene din Fondul de Coeziune -27.943.978 lei, 25% contribuția națională (bugetul de stat)-6.985.994,67 lei, iar restul de 5.256.788,07 lei reprezintă valoarea TVA aferentă cheltuielilor eligibile.

Scopul aplicației de finanțare depusă de CNAIR este de a promova spre finanțare etapa de proiectare- faza Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic al tronsonului de drum de mare viteză cuprins între Bacău-Pașcani.

Această etapă constituie primul pas în dezvoltarea infrastructurii de transport rutier prin crearea unor coridoare noi de transport, în acest caz fiind vorba despre realizarea drumului de mare viteză Bacău-Pașcani.

Proiectul ”Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic pentru ”Drum de mare viteză BacăuPașcani” este inclus în Strategia de Implementare a Master Planului General de Transport, la capitolul IV-Proiecte noi (Core) identificate în MPGT- Drum expres, poziția nr.6-Drum expres Bacău-Pașcani, având ca sursă de finanțare Fondul de Coeziune și Bugetul de stat în perioada de programare 2014-2020 și este cuprins în cadrul anexei fără clauza de reformă structurală activată.

Durata proiectului este de 24 luni.

 

Revista – Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia octombrie (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

Newsletter – Primesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus
Translate »