Oferte locuri de munca top

Skanska va incepe constructia celei de a doua cladiri din Campus 6

Dezvoltatorul și constructorul suedez Skanska va demara până la sfârșitul acestui an construcția celei de a doua clădiri de birouri din cadrul proiectului Campus 6. Aceasta este situată la intersecția Bd. Iuliu Maniu cu Bd. Vasile Milea din Capitală, pe o parte din terenul fostei platforme industriale Pumac.

“Până la sfârșitul anului vrem să începem construcția, care va dura doi ani”, a declarat Andrei Ivan, project manager în cadrul Skanska.

Noua clădire, Campus 6.2, va dispune de o suprafață închiriabilă de 18.000 de metri pătrați, dispuși pe 10 etaje. Livrarea clădirii este programată pentru sfârșitul anului 2020.

Campus 6.2 va fi totodată și prima clădire sustenabilă din România certificată WELL.

Prima clădire din proiect, Capus 6.1, având o suprafață închiriabilă de 22.600 de metri pătrați, a fost finalizată vara aceasta și este în prezent închiriată în totalitate. Imobilul a fost vândut de Skanska austriecilor de la CA Immo.

La finalizare, ansamblul Campus 6 ar urma să ajungă la o suprafață totală închiriabilă de circa 81.000 de metri pătrați de spații de birouri, în patru clădiri realizate independent una față de cealaltă.

Antreprenorul general pentru Campus 6 este Skanska Construction, iar proiectantul general este biroul Westfourth Architecture.

În paralel cu ansamblul din Bd. Iuliu Maniu, Skanska mai are în curs de dezvoltare și proiectul de birouri Equilibrium, situat în zona Barbu Văcărescu, pe Str. Gara Herăstrău.

În prezent este în construcție prima clădire din proiect, cu o suprafață închiriabilă de 20.800 de metri pătrați. Structura clădirii de 11 etaje este deja pe jumătate ridicată. Finalizarea imobilului este prevăzută pentru trimestrul al treilea al anului viitor.

Proiectul va mai cuprinde și o a doua clădire, cu suprafața de aproape 20.000 de metri pătrați. Construcția acesteia va începe după finalizarea și închirierea primei clădiri, potrivit reprezentanților Skanska.

 

 

Citiți și:

Lucrarile la un mare ansamblu rezidential vor demara intr-o luna

Va incepe construirea unui ansamblu cu 12 blocuri

Nou mare proiect de constructii ingineresti

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.7/oct 2018

01

Sus
Translate »