Oferte locuri de munca top

Societati ale primariilor se confrunta cu cereri de insolventa

Două societăți, deținute de primării din Capitală, au primit câte o cerere de insolvență. Aceasta în ciuda faptului că cererile de aplicare a Legii 85/2014 nu sunt soluționate pe perioada stării de urgență în care se află țara noastră.

Mai exact, este vorba este vorba în primul rând de AS3 – Administrare Strazi S3 SRL, căreia i-a fost cerută insolvența de M&I Serv Trans SRL Bolintin-Vale.

Societatea AS3 SRL se ocupă de lucrări de construcții pentru drumuri și autostrăzi, fiind administrată  de către Roxana Bălăceanu. Pentru 2018, societatea a avut o cifră de afaceri netă de peste 10,27 milioane lei și un profit net de 178.337 lei. Firma a declarat că a avut un număr mediu de 36 de angajați.

Societatea M&I Serv Trans SRL are ca obiectiv de activitate ”transporturi rutiere de mărfuri”.

Și Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje București SA are probleme, fiindu-i cerută insolvența de către societatea Noa Trans Const SRL Mărăcineni. Aceasta din urmă a avut în medie 15 angajați, o cifră de afaceri de peste 6,5 milioane lei în anul 2018.

CMSPPB SA este deținută de Primăria Municipală București și se ocupă de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor. În anul 2018, compania a avut o cifra de afaceri de circa  5,4 milioane lei și o pierdere de aproape 5 milioane de lei. Numărul de angajați declarat a fost de 69.

Pentru nici unul dintre dosarele de insolvență deschise nu a fost stabilit primul termen de judecată.

 

 

 

Citiți și:

Materiale de constructii comandate online si livrate la adresa

Viitoare cladire cu spatii tehnologice, cu 4200 mp scd

Peste 140 de unitati locative, in planul unui investitor local

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/martie 2020

Sus
Translate »