Oferte locuri de munca top

Strabag construieste cel mai inalt turn din Cracovia

Grupul de construcţii Strabag a fost angajat să construiască un ansamblu de birouri format din cinci clădiri în orașul polonez Cracovia.  În prezent o clădire foarte înaltă de mari dimensiuni este neterminată în centrul orașului.

“O dată cu realizarea Unity Centre această clădire abandonată care a rămas nefinalizată în centrul Cracoviei încă din 1979 va fi în sfârșit refăcută.  Cu o înălţime de peste 102 m Unity Tower va fi cel mai înalt turn din oraș.”, a declarat Thomas Birtel, CEO al Strabag.

O altă trăsătură unică a Unity Tower va fi cea mai înaltă platformă de vizualizare, așa-numita Unity Eye. Proiectul va fi realizat de investitorul Treimorfa Project Sp. Zoo și va costa aproximativ 89 de milioane de euro.

Strabag nu numai că va reface clădirea existentă și va construi alte patru cu până la nouă etaje, dar va asigura și infrastructura tehnică.

Designul viitoarei construcţii a fost pregătit în 4 D : modelul 3 D a fost extins prin adăugarea  unei componente temporale în așa fel încât progresul lucrărilor să poată fi simulat în orice moment. Proiectul are ca dată de finalizare jumătatea anului 2021.

Grupul Strabag este prezent în Polonia din 1987. Compania are 4500 de angajaţi și generează un venit de aproximativ 800 de milioane de euro în această ţară.

 

 

Revista – Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia iul-aug 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

Newsletter – Primesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus
Translate »