Oferte locuri de munca top

Turcii de la Caba Group anunta faza a doua a proiectului din Barbu Vacarescu

Dezvoltatorul imobiliar Caba Group, cu capital turc, a anunțată că va investi peste 100 de milioane de euro în dezvoltarea fazei a doua a proiectului pe care îl are în construcție pe strada Barbu Văcărescu din București.

În acest sens, investitorii turci au cumpărat un teren de 20.000 mp situat, chiar lângă actualul proiect, pe strada Lacul Tei nr 17.

Viitorul ansamblu imobiliar va include o componentă rezidențială, spații de birouri și zone comerciale. Componenta rezidențială rămâne dominantă, cu atât mai mult cu cât cererea de unități locative în această zonă este în creștere, susțin dezvoltatorii.

Prima etapă a proiectului se află în faza de execuție a etajului 4, urmând ca apartamentele să fie date în folosință la începutul anului 2020

Lucrările de execuție au demarat anul trecut, ansamblul rezidenţial urmând să aibă 273 de apartamente, locuri de parcare supraterană și subterană, un spaţiu comercial, spații de birouri. Agenții imobiliari susțin că în prezent sunt rezervate150 de apartamente.

 

 

Citiți și:

In trei luni va demara un proiect cu 650 apartamente, in Capitala

Peste 200 km conducte intr-un amplu proiect de investitii

Preturi mai mari la betoane in acest an

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.2/ aprilie 2019

Sus
Translate »