Oferte locuri de munca top

Va fi preluat producatorul de prefabricate din beton Prebet Aiud

Producătorul de prefabricate din beton, Prebet SA Aiud, își va schimba structura acționariatului.

O oferta publică de preluare a acțiunilor societății are drept obiect achiziționarea unui pachet de acțiuni oferite de societate, reprezentând un procent de 38,61% din capitalul social. Prețul oferit este de 1,84 lei/acțiune.

Pachetul de acțiuni va fi achiziționat de patru societăți: Impetum Investments SA, Anodin Assets SA, GES- Green Energy Specialists SRL, Acord Construct ALT SRL.

Oferta publică se va derula între 18 mai și 31 mai.

Ofertanții declară că după finalizarea ofertei intenționează să mențină structura de conducere actuală, locurile de muncă ale personalului şi conducerii, inclusiv condițiile de muncă.

În ceea ce priveşte continuitatea activității, intenția ofertanților este de a optimiza activitatea societății în vederea asigurării unui management eficient şi efectiv, eficientizarea producției prin investiții în tehnologie și concentrarea resurselor societății în vederea realizării obiectului principal de activitate şi anume fabricarea produselor din beton.

Cum va fi atribuit un contract de aproape 15 mil euro

Capitalul social al societății Prebet SA este de 8.199.547 lei, acțiunile având  o valoare nominală de 0,18 lei/acțiune.

La 15 aprilie, din structura acționariatului era:

* GES – Green Energy Specialists SRL: 17,23%

* Impetum Investments SA: 11,16%

* Anodin Assets SA: 10,95%

* Ausel Imobiliare SRL: 10,84%

* Acord Construct Alt SRL: 10,80%

* persoane fizice: 31,35%

* persoane juridice: 7,64%.

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/ mai 2022

Sus
Translate »