Oferte locuri de munca top

Pretul apartamentelor noi: maxim in Cluj, minim in Zalau

Apartamentele noi, din cele 15 oraşe considerate poli de dezvoltare regională, au fost vândute cu prețuri ce au variat între 820 euro/mp (la Galați) şi 1.625 euro/mp (în Cluj-Napoca), potrivit studiului Analiza pieței imobiliare – semestrul I 2020, realizat de compania de consultanță Darian.

Rezultă astfel un preț mediu al apartamentelor noi de 1170 euro/mp, la nivelul celor 15 mari orașe. Acest preț mediu este numai cu puțin mai mare (+1%) decât cel din semestrul precedent.

În ceea ce privește oraşele mici, cu populaţie sub 125.000 locuitori, în primele șase luni ale acestui an, apartamentele noi s-au vândut cu cel mai mare preţ în Alba Iulia (960 euro/mp) și cel mai mic preţ în Zalău, unde tranzacţionarea apartamentelor noi s-a făcut la 670 euro/mp.

Pentru semestrul I al anului 2020, media la nivelul oraşelor mici este de 816 euro/mp, în ușoară scădere (-1%) față de semestrul trecut.

De asemenea, în funcţie de zonele geografice din care fac parte cele 41 oraşe care fac obiectul prezentei analize, se diferenţiază media preţului de tranzacţionare a apartamentelor noi, după cum se poate observa în tabelele ce urmează:

 

Compania DARIAN –  www.darian.ro – oferă servicii de project management,  consultanta fiscala, consultanta juridica.

De asemenea, DARIAN oferă asistenţă clienţilor săi în elaborarea de planuri de afaceri, studii de restructurare, studii de fezabilitate în cadrul proceselor de obţinere a creditelor şi finanţărilor, dar şi asistenţa în proiecte de finanţare prin fonduri europene.

Cititi si

Preturile apartamentelor vechi au variat diferit in orasele mari fata de cele mici

 

 

Sus
Translate »